Hoppa till innehållet
Leverans inom 1-2 dagar — Fri frakt på order över 200kr

Om Bolaget

Allt började i norra Israel med två goda vänner som letade efter verktyg för att ge bättre kontroll över deras dagliga matval efter att ha gått igenom flera medicinska utmaningar.

Dessa två väninnor insåg snabbt att en av de svåraste sakerna att göra är att kontrollera sitt överätande av godis och kakor. Efter att ha undersökt frågan om sötsug använde de sin utbildningar inom näringskunskap och psykologi för att utveckla en produkt som kombinerar visdom från den antika ayurveda-medicinen och dess användning av växten Gymnema Sylvestre,  med ett modernt  och smidigt produkt format som lätt kan användas i dagens samhälle, ett uppfriskande mint-tuggummi med direkt effekt. 

Efter år av forskning och utveckling är idén verklighet och patenterad produkt: Sweet Victory, tuggummit som blockar smak av socker och minskar sötsuget. (Testa att göra denna text större som ett citat som poppar fram)

Idag lanserar Sweet Victory sin produkt fler marknader för att hjälpa människor runt om i världen att kontrollera sin sockerkonsumtion på ett enkelt och prisvärt sätt. Under 2023 lanseras Sweet Victory äntligen i Sverige.